Aardbeien Surprise

Aardbeien Surprise

Aardbeien Surprise

Ingrediënten: slagroom, chocoladecakeje, aardbeien, nougatine,

Klop een pakje slagroom met wat vanillesuiker lobbig. Verkruimel in 3 toetjesglazen een chocoladecakeje. Doe hierna een laagje slagroom, dan een laagje met 2 fijngesneden aardbeien (per glas 2 aardbeien) weer een laagje slagroom, dan weer een chocoladecakeje verkruimelen over de 3 glazen, en weer een laagje met 2 fijngesneden aardbeien (per glas) Dan afdekken met een laagje slagroom en als laatste strooi je er nog wat nougatine over. Dit moet dan nog even in de koelkast afkoelen!

(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top