Aardbeien Surprise

Aardbeien Surprise

Aardbeien Surprise

Ingrediënten: slagroom, chocoladecakeje, aardbeien, nougatine,

Klop een pakje slagroom met wat vanillesuiker lobbig. Verkruimel in 3 toetjesglazen een chocoladecakeje. Doe hierna een laagje slagroom, dan een laagje met 2 fijngesneden aardbeien (per glas 2 aardbeien) weer een laagje slagroom, dan weer een chocoladecakeje verkruimelen over de 3 glazen, en weer een laagje met 2 fijngesneden aardbeien (per glas) Dan afdekken met een laagje slagroom en als laatste strooi je er nog wat nougatine over. Dit moet dan nog even in de koelkast afkoelen!

0
(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top