Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen Aardappeltjes

Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde

Geroosterde “Citroen” Aardappeltjes
Ingrediënten: 300 gram aardappelschijfjes, zout, peper, oregano, olijfolie,

Leg in een ovenschaal 300 gram aardappelschijfjes. Snij 1 citroen in partjes en leg dit tussen de aardappelschijfjes. Bestrooi het geheel met zout, peper en gedroogde oregano. Besprenkel het geheel rijkelijk met olijfolie. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.

Pittige Kapucijnerschotel
Ingrediënten: 100 gram chorizo, 2 rode uien, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, 1 blikje jonge kapucijners, 2 tomaten, peterselie,

Bak 100 gram in blokjes chorizo krokant. Als de chorizo krokant is voeg je 2 in ringen gesneden rode uien toe. Breng op smaak met een theelepel sambal en komijnpoeder. Roerbak dit 2 minuten mee. Voeg 1 blikje jonge kapucijners en 2 in blokjes gesneden tomaat toe. Laat het geheel op een laag vuurtje goed warm worden. Voor je het gerecht serveert roer je er wat fijngehakte peterselie door.

Eet smakelijk!

(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Pittige Kapucijnerschotel met Geroosterde Citroen Aardappeltjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.