Kip Rijstpannetje

Kip Rijstpannetje

Kip Rijstpannetje

Ingrediënten: 250 gram rijst, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, paprikapoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 vleestomaat, peterselie,

Kook ongeveer 250 gram rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Voeg 1 in ringen gesneden ui en 1 gesneden rode paprika toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg de rijst toe en 1 in blokjes gesneden vleestomaat. Zet het vuur lager en laat het geheel in 10 minuten goed warm worden. Strooi er op je bord wat verse peterselie over. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top