Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels

Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels

Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels

Ingrediënten: 1 ui, Boemboe voor Thaise rode curry, 400 ml melk, 250 ml water, 125 ml kookroom, gemberpoeder, 1 blokje groentenbouillon, 500 gram aardappels, 150 gram doperwten, 1 blikje sperziebonen, basilicum,

Bak in hete olie 1 fijngesnipperde ui met wat gemberpoeder tot de ui zacht is. Voeg de Boemboe voor Thaise Rode Curry toe en roerbak dit 1 minuut mee. Voeg 400 ml melk, 250 ml water, 125 ml kookroom en een verkruimeld blokje groentenbouillon toe. Laat dit zachtjes aan de kook komen en laat het 5 minuten doorkoken. Voeg 500 gram geschilde en voorgekookte aardappels toe. Laat het even zachtjes koken. Voeg 150 gram diepvries doperwten en een klein blikje sperziebonen toe. Warm het geheel goed door. Serveer met rijst. Strooi er eventueel nog wat basilcum over het gerecht. Eet smakelijk!

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Rode Thaise Curry met Sperziebonen, Doperwtjes en Aardappels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top