Cake met Appel en Rozijnen

Cake met Appel en Rozijnen

Cake met Appel en Rozijnen

Ingrediënten: 200 gram boter, 200 gram suiker, 4 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 zakje vanillesuiker, zout, 1 appel, 150 gram rozijnen,

Mix 200 gram boter met 200 gram suiker tot een glad mengsel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix het goed door. Voeg vervolgens 200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 zakje vanillesuiker en een snuf zout en mix tot een goed beslag. Meng door het beslag 1 geschilde en in blokjes gesneden appel en 150 gram rozijnen. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cakevorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht). Laat de cake afkoelen in de vorm. Stooi eventueel poedersuiker over het geheel. Smul ze!

0
(86 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top