Lasagne met Spinazie

Lasagne met Spinazie

Lasagne met Spinazie

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 blik gepelde tomaat, peper, zout, peterselie, basilicum, oregano, 125 gram blokjes ham, 450 gram spinazie, 100 gram kruidenroomkaas, lasagnebladen, geraspte kaas,

Verhit olie in een steelpan. Bak hierin 1 fijngesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Als de ui zacht is voeg je 1 blik gepelde tomaten toe en breng je het op smaak met peper, zout, peterselie, basilicum en oregano. Laat dit op laag vuur pruttelen. Bak in een andere pan 125 gram blokjes ham. Voeg 450 gram diepvries spinazie toe. Laat dit op laag vuur warm worden. Smelt er vervolgens 100 gram roomkaas met kruiden door. Als de roomkaas gesmolten is schep je een laagje spinazie in een ingevette ovenschaal. Vervolgens een laagje tomatensaus en de lasagne bladen. Daarna weer een laag spinazie, tomatensaus en lasagne bladen enzovoorts. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top