Romige Pasta met Worst

Romige Pasta met Worst

Romige Pasta met Worst

Ingrediënten: pasta, zout, 2 saucijzen, 2 rode ui, 200 gram doperwten, 250 ml kookroom peper, geraspte kaas, rucola,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal het velletje af van 2 saucijzen en maak van het worstvlees balletjes. Bak de balletjes bruin in hete olie. Voeg 2 in ringen gesneden rode ui bij en 200 gram diepvries doperwten. Roerbak dit kort mee. Roer vervolgens 250 ml kookroom toe en breng het op smaak met zout en peper. Laat het geheel vervolgens op laag vuur goed warm worden. Op je bord kan je er nog rucola en geraspte kaas bij doen. Eet smakelijk!

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top