Appel Prei Kipfilet

Appel Prei Kipfilet

Ingrediënten; 2 appels, 1 prei, 1 teentje knoflook 250 ml slagroom, 1 zakje Maggi Fix und Frish Paprika Sahne Hanchen, 2 kipfilets, amandelen,

Bak in hete olie 2 geschilde en in blokjes gesneden appel, 1 fijngesneden prei en 1 fijngehakt teentje knoflook. Voeg 250 slagroom en het zakje Maggi Fix und Frish Paprika Sahne Hanchen toe. Breng de saus kort aan de kook. Doe in een ingevette ovenschaal 2 kipfilets en giet hierover de saus. Garneer met amandelen. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Serveer met gebakken aardappels. Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 gedachten over “Appel Prei Kipfilet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *