Schokoletto Cake

Schokoletto Cake

schokoletto zonder glazuur

schokoletto cake


plak schokoletto cake

Meng 60 ml melk, 3 eieren, 150 gram boter en de cakemix uit het pak Ruf schokoletto. Mix dit tot je een glad beslag hebt. Voeg als laatste de chocoladestukjes toe en roer dit goed door. Schep het beslag in een beboterde en bebloemde cakevorm. Zet de cakevorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht). Na ongeveer 15 minuten maak je met een mes een inkeping in de cake. De cake moet 60 minuten in de oven. Laat de cake minstens 10 minuten afkoelen alvorens het uit de cakevorm te halen. Laat de cake vervolgens nog een uur afkoelen. Verwarm de glazuur in heet water en als de glazuur zacht is beestrijk je hiermee de bovenkant van de cake. Laat de glazuur hard worden. Eet smakelijk!

(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top