Pannenkoeken

Pannenkoeken

Pannenkoeken

Ingrediënten: 400 gram bloem, 4 eieren, 900 ml melk,

Roer 400 gram bloem met een mespunt zout door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en breek 4 eieren er boven. Voeg 400 ml melk toe en roer het geheel met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend 500 ml melk toe. Laat het beslag 30 minuten rusten. Verhit een klontje boter in een pan met antiaanbaklaag en schep met een soeplepel het beslag in de pan en laat het beslag alle kanten uitvloeien,door de pan scheef te houden. Bak de pannenkoeken op een halfhoog vuur aan beide zijden licht bruin. Je kan er natuurlijk nog spek, appels, rozijnen en kaas erbij doen. Je houd de pannenkoeken warm op een bord die je op een pan met kokend water zet.

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top