Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediƫnten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 2 teentjes knoflook, tijm, 200 gram gehakt, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten, zout, peper, rode wijn, spaghetti,

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 fijngesnipperde ui, 1 gesneden wortel, 3 gesneden stengels bleekselderij en 2 fijngehakte teentjes knoflook en een beetje tijm toe. Roerbak dit ongeveer 10 minuten. Voeg 200 gram gehakt toe en roerbak dit mee tot het gehakt bruin is. Voeg 1 klein blikje tomatenpuree en 1 blik gepelde tomaten toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper en voeg tevens een flinke scheut rode wijn toe. Laat het geheel op laag vuur pruttelen. Kook ondertussen de spaghetti in kokend water met wat zout. Giet de spaghetti af en roer dit door de saus. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top