Foccacia met Zongedroogde tomaten en Rozemarijn

Foccacia met Zongedroogde tomaten en Rozemarijn

Foccacia met Zongedroogde tomaten en Rozemarijn

Ingrediƫnten: 500 gram broodmix, 5 zongedroogde tomaten, rozemarijn, geraspte kaas,

Maak 500 gram broodmix klaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Na het rijzen voeg je 5 fijngesneden zongedroogde tomaten en rozemarijn na smaak toe en kneed je het deeg goed door. Rol het deeg tot een lap. Leg het deeg op een ingevette en bebloemde bakplaat. Strooi er vervolgens geraspte kaas over. Zet de bakplaat ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top