Penne met Kipfilet en Venkel

Penne met Kipfilet en Venkel

Penne met Kipfilet en Venkel

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ui, 3 teentjes knoflook, ketoembar, 2 venkel, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetelepel basterdsuiker, zout, peper, peterselie, penne,

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 2 in blokjes gesneden kipfilets. Als de kipfilet bruin is voeg je 1 fijngesneden ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook en een snuf ketoembar toe. Roerbak tot de ui zacht is. Voeg 2 grof gesneden venkel, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel basterdsuiker, 150 ml water, zout, peper en een beetje peterselie toe. Laat het op een laag vuur ongeveer 25 minuten stoven. Serveer met penne. Eet smakelijk!

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top