Kipfilet met Gedroogde Tomaatjes – Sperziebonen met Tomaat en Ui

Kip

Kipfilet met Gedroogde Tomaatjes – Sperziebonen met Tomaat en Ui

Kipfilet met gedroogde tomaatjes, sperziebonen met tomaat en ui

Kipfilet met Gedroogde Tomaatjes:
Ingrediënten: 2 kipfilets, 4 zongedroogde tomaten, kaas, geraspte kaas, paneermeel,

Snij 2 kipfilets open. Leg in elke kipfilet 2 fijngehakte zongedroogde tomaten. Leg hierop een plakje kaas. Vouw de kipfilet dicht en prik de kipfilet vast met een satéstokje. Leg de kipfilets in een ovenschaal. Strooi over de kipfilets geraspte kaas en paneermeel. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Na 20 minuten verlaag je de temperatuur naar 160 graden en laat je de ovenschotel er nog 10 minuten in staan.

Sperziebonen met Tomaat en Ui:
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 200 gram sperziebonen, 2 tomaten, 1 blikje tomatenpuree, zout, peper,

Bak in een koekenpan 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries sperziebonen toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 klein blikje tomatenpuree, zout en peper toe. Laat dit op een laag vuurtje ongeveer 20 minuten pruttelen. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top