Appel-Kokoskoek

Appel-Kokoskoek

Appel-Kokoskoek

Appel-Kokoskoek Punt

Ingrediënten: 1 appel, 100 gram boter, 100 gram suiker, 2 eieren, 100 gram bloem, 3 eetlepels kokos, kaneel, zout,

Schil 1 Jonagold appel, verwijder het klokkenhuis en snij de appel in kleine stukjes. Meng 100 gram zachte boter met 100 gram suiker en 2 eieren. Voeg 100 gram bloem, 3 eetlepels gemalen kokos, 1 theelepel kaneel en een snufje zout toe. Mix het geheel goed door. Spatel er 2 eetlepels gewassen rozijnen en de in kleine stukjes gesneden appel door. Schep het beslag in een lage ingevette en bebloemde taartvorm. Probeer het beslag voorzichtig glad te strijken met een warme lepel. Zet de taartvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 170 graden. Laat de appel-kokoskoek afkoelen in de taartvorm. Eet smakelijk!

0
(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top