Bami

Bami

Bami

Ingrediƫnten: 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos, 2 teentjes knoflook, 1 hamlap, 400 gram Italiaanse groenten, mie,

Maak een marinade van 4 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel sambal, 1 theelepel ketoembar, 1 theelepel laos en 2 fijngehakte teentjes knoflook. Snij 1 hamlap in blokjes en schep dit door de marinade. Laat de blokjes hamlap minstens half uur marineren. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok de gemarineerde blokjes hamlap bruin. Voeg 400 gram Italiaanse groenten. Roerbak dit kort. Schep de mie erdoor en warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

(121 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top