Pasta met Bolognesaus en Champignons

Pasta met Bolognesaus en Champignons

Pasta met Bolognesaus en Champignons

Ingrediënten: pasta, 200 gram gehakt, tijm, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blik gepelde tomaat, rode wijn, oregano, basilicum, geraspte kaas,

De pasta kook je zoals je gewend bent, ik had dit keer tricolore pasta. Rul 200 gram gehakt bruin, doe er wat tijm bij en 2 teentjes fijngehakte knoflook. Even meebakken met het gehakt en dan de fijngesnipperde ui en 250 gram in plakjes gesneden champignons toevoegen. Roerbak dit tot de champignons veel vocht hebben opgenomen. Doe dan een blikje gepelde tomaten erbij, een klein beetje rode wijn en wat oregano. Goed doorwarmen, als laatste als het vuur uit staat doe je er wat verse fijngehakte basilicum bij. Op je bord kan je altijd een beetje geraspte kaas bij doen.

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top