Geroosterde Aardappeltjes

Geroosterde Aardappeltjes

Geroosterde Aardappeltjes

Ingrediƫnten: 450 gram aardappels, 1 ui, rozemarijn, zout, peper, olijfolie,

Doe in een in ovenschaal een zakje geschilde vastkokende aardappeltjes (Of gewoon zelf voorgekookte aardappeltjes ongeveer 450 gram) doe hierbij een ui, in acht stukken gesneden. Strooi over het geheel wat gedroogde rozemarijn, zeezout en zwarte peper (naar smaak) en besprenkel dit met olijfolie. Dit moet ongeveer 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Lekker met een salade en een lekker stukje vlees.

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top