Sebastiano in Brugge

Sebastiano in Brugge

Ristorante L'Italiano - Brugge

Michel had een Escalope Milanese, en ik een Escalope Pizzaolia als hoofdgerecht. Helaas zat op die van mij geen saus, en zat er zonder saus geen smaak aan de gefrituurde schnitzels. De pasta die erbij geserveerd werd was wel lekker maar wel simpel. Als nagerecht heb ik een Dame Blanche genomen en Michel een Coupe Crème Caramel, we hebben de sauzen lekker gemixt dus werd het een coupe vanille-ijs, slagroom, chocoladesaus en caramelsaus. Dit was wel erg lekker. Het interieur van het restaurant was ‘vergane glorie’

Sebastiano
Vlamingstraat 6
8000 Brugge België
Tel (0032) (0)50-349925

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top