Kip met banaan en spek, met mais, witte bonen en aardappeltjes

Kip

Kip met banaan en spek, met mais, witte bonen en aardappeltjes

Kip met banaan en spek, met mais, witte bonen en aardappeltjes

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 banaan, zout, peper, 100 gram ontbijtspek, 1 klein blikje maïs, 1 klein blikje witte bonen, 250 ml slagroom, witte wijn, munt,

Snij 2 kipfilets open. Leg huishoudfolie over de kipfilets en rol ze met een deegroller platter. Beleg elke kipfilet een 1/2 banaan en klap de kipfilet dicht. Bestrooi met zout en peper. Omwikkel de kipfilets met plakjes ontbijtspek. Doe in een ingevette ovenschaal 1 klein blikje maïs en 1 klein blikje witte bonen. Meng 250 ml slagroom en een scheutje witte wijn door de maïs en witte bonen. Leg hierop de gevulde kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 30 tot 40 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Als het gerecht net uit de oven komt strooi je er nog wat zout, peper en munt over. Serveer met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

0
(428 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top