Spaghetti Bolognese Speciale

Spaghetti Bolognese Speciale

Spaghetti Bolognese Speciale

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram gehakt, 150 gram bakbacon, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 3 stengels bleekselderij, 1 wortel, 4 zongedroogde tomaten, 1 blik gepelde tomaten, zout, peper, oregano, basilicum,

Kook de spaghetti in kokend water met een beetje zout. Bak 250 gram gehakt bruin. Voeg ongeveer 150 gram in reepjes gesneden bakbacon, 2 teentjes fijngehakte knoflook en wat tijm toe. Roerbak kort. Voeg 1 fijngesneden ui, 3 fijngesneden stengels bleekselderij en 1 in plakjes gesneden wortel toe. Roerbak tot de ui zacht is geworden. Voeg 4 fijngehakte zongedroogde tomaten en 1 blik gepelde tomaten toe. Breng op smaak met zout, peper en oregano. Laat dit zachtjes pruttelen. Als de saus klaar is voeg je er een handje verse basilicum toe. Serveer de bolognesesaus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top