Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten

Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten

Mihoen met paddestoelen en cashewnoten

Ingrediƫnten: mihoen, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel basterdsuiker, 250 gram kastanjechampignons, 3 bosuien, cashewnoten,

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 theelepel basterdsuiker. Roer tot de basterdsuiker helemaal is opgelost. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 3 in ringen gesneden bosuien. Als de champignons zacht zijn voeg je de mihoen toe. Roerbak dit een paar minuten mee. Roer vervolgens het sausje en een handje cashewnoten door het gerecht en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!

(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top