Pasta met Champignons, Doperwten

Pasta met Champignons, Doperwten

pasta met champignons, doperwten enzo

Ingrediënten: pasta, zout, 6 gekruide worstjes, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 ui, 200 gram champignons, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal van 6 gekruide worstjes het velletje en maak er balletjes van. Bak de balletjes in een hete olie bruin. Voeg 1 fijngehakte teentje knoflook en een beetje tijm toe. Roerbak dit kort mee. Voeg dan 1/2 in stukjes gesneden paprika, een 1/2 gesnipperde ui, een 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Als de champignons zacht zijn voeg je er 100 gram diepvries doperwten aan toe. Warm het geheel goed door. Roer de pasta door het gerecht. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over de pasta. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top