Chocolademousse a la Annabel Langbein

Chocolademousse a la Annabel Langbein

Chocolademousse a la Annabel Langbein

Ingrediƫnten: 250 gram pure chocolade, 500 ml slagroom, 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker,

Smelt 250 gram pure chocolade met 250 ml slagroom au bain marie. Klop 4 eiwitten met 50 gram suiker stijf. Klop in een andere kom 250 ml slagroom met een zakje vanillesuiker tot de slagroom lobbig is. Meng het chocolademengsel met de stijfgeklopte eiwitten en spatel het luchtig door elkaar. Voeg de slagroom toe en spatel dit ook voorzichtig door de chocolade. Giet dit dan in dessertglazen of dessertbakjes. Dit moet dan minimaal 4 uur in de koelkast koel worden! Smul ze!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top