Farfalle met Tomaten, Aubergine en Mozzarella

Farfalle met Tomaten, Aubergine en Mozzarella

Farfalle met Tomaten, Aubergine en Mozzarella

Ingrediënten: farfalle, zout, 1 aubergine, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 blikken gepelde tomaat, 1 eetlepel balsamico azijn, basilicum, 125 ml slagroom, mozzarella, peper, geraspte kaas,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Roerbak 1 in blokjes gesneden aubergine ongeveer 5 minuten. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Als de ui lichtbruin is voeg je 2 blikken gepelde tomaat, 1 eetlepel balsamico azijn en fijngehakte basilicum toe. Laat deze saus ongeveer 15 minuten pruttelen. Roer op het laatst 125 ml slagroom door de saus en breng het kort aan de kook. Voeg de farfalle en 1 bolletje mozzarella toe. Roer goed zodat de mozzarella goed kan smelten. Breng op smaak met zout en peper. Op je bord kan je er geraspte kaas over doen. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top