Pasta met Walnotensaus

Pasta met Walnotensaus

Pasta met Walnotensaus

Ingrediënten: farfalle, 250 gram blokjes ham, 150 gram champignons, 250 ml kookroom, 75 gram walnoten, basilicum, geraspte kaas,

Kook de farfalle zoals je gewend bent met alleen wat zout in het water. Bak in hete olie 250 gram blokjes ham. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom en 75 gram gehakte walnoten toe. Warm het geheel goed door. Giet de farfalle af en roer dit erdoor. Breng op smaak met fijngehakte basilicum. Op je bord strooi je nog wat fijngehakte walnoten en geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top