Spaghetti met Doperwten en Balletjes

Spaghetti met Doperwten en Balletjes

Spaghetti met Doperwten en Balletjes

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 6 chipolataworstjes, 100 gram bacon, 1 teentje knoflook, 200 gram doperwten, 3 eieren, 125 ml slagroom, geraspte kaas, citroensap, peterselie,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Haal van 6 chipolataworstjes het velletje af en maak van het worstvlees kleine balletjes. Verhit olie in een pan en bak hierin de balletjes. Voeg 100 gram reepjes bacon en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Goed bakken tot de balletjes goudbruin zijn. Voeg 200 gram diepvries doperwten toe. Roerbak kort. Maak ondertussen een saus van 3 eidooiers, 125 ml slagroom, geraspte kaas, een scheutje citroensap en wat fijngehakte peterselie. Doe de spaghetti, balletjes en dopertwen in een schaal. Roer de saus erdoor. De eidooiers gaan een beetje stollen. Op je bord kan je er eventueel geraspte kaas over strooien. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top