Boerencake

Boerencake plakje Boerencake met slagroom

Britt en Michel hebben vandaag deze cake samen gemaakt. Ik heb zelf alleen wat kleine aanwijzingen gegeven.

Ingrediënten: 200 gram boter, 4 eieren, 200 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram bloem, 100 gram zelfrijzend bakmeel,

Mix 200 gram boter met 4 eieren tot een schuimig geheel. Voeg 200 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker toe. Mix dit goed. Voeg 100 gram bloem en 100 gram zelfrijzend bakmeel toe. Mix dit weer goed. Schep het beslag in een ingevette en bebloemde cakevorm. Zet de cakevorm in de voorverwarmde oven op 175 graden voor ongeveer 60 tot 70 minuten. Test of de cake goed is door een sateprikker er in te prikken. Als de sateprikker er schoon uit komt is de cake klaar. Laat de cake in de vorm afkoelen. Smul ze!

(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *