Oosterse Wraps

Oosterse Wraps

oosterse wraps

Ingrediënten: 200 gram kipfilet, sesamolie, ketjap manis, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, komijnpoeder, laos, ketoembar, 400 gram Chinese groenten, tortilla wraps,

Een dag van te voren maak je de marinade voor de kipfilet. Meng 1 theelepel sesamolie met 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, laos, ketoembar. Schep 1 in blokjes gesneden kipfilet door de marinade. Doe dit in een goed afgesloten bakje en zet de kipfilet een nacht in de koelkast.

Bak in hete olie de gemarineerde kip met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de kipfilet bruin is voeg je 400 gram Chinese groenten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de kip en groenten. Serveer de wraps met zoete chilisaus. Eet smakelijk!

(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top