Chocolade Caramel Cake

Chocolade Caramel Cake

Chocolade Caramel Cake

Plakje Chocolade Caramel Cake

Ingrediënten: 200 gram boter, 4 eieren, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 100 gram bloem, 100 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram pure chocolade, 100 gram suiker,

Mix 200 gram boter tot kleine stukjes, voeg 4 eieren toe en mix nog even doe er dan 100 gram zelfrijzend bakmeel en 100 gram tarwebloem toe en ook 100 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker (8 gram) Goed mixen tot een gladde deeg. 100 gram pure chocolade au bain marie smelten, als het gesmolten is kan dit door het deeg gespateld worden. Ga dan in een pan met een dikke bodem 100 gram suiker met een beetje water smelten tot een mooie caramel, als de suiker mooi goudbruin gekleurd is doe er dan nog een eetlepel honing door. Doe in een ingevette cake-bakblik de helft van het deeg, goed uitspreiden in het bakblik. Dan komt het laagje van de caramel en als laatste de andere helft van het deeg erover. Dit moet ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. De cake is klaar als je er met een sateprikker in prikt en er niets meer aan de prikker blijft plakken.

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Chocolade Caramel Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top