Kip met paprika en champignons uit de oven

Kip met paprika en champignons uit de oven

Kip met paprik en champignons uit de oven

Ingrediënten: 1 gele paprika, 1 rode paprika, 75 gram kastanjechampignons, kruidenroomkaas, 2 kipfilets, peper, zout, paprikapoeder, kerriepoeder, ketoembar, peterselie bieslook,

Snij de gele en rode paprika in fijne reepjes. Snij ongeveer 75 gram kastanjechampignons in plakjes. Snij de kipfilet open zoals een broodje en smeer het in met kruidenroomkaas en klap hem weer dicht. Bestrooi de kipfilet dan met zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder en ketoembar aan beide kanten. Knip een stuk aluminiumfolie af en smeer dit met boter in. Leg hierop een bedje van rode en gele paprika, hierop komt de kipfilet en daarna nog de champignons. Als laatste er nog peterselie en bieslook erover doen. Dan het aluminiumfolie dichtvouwen. Dit pakketje moet ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(274 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top