Pitabroodjes met gegrilde Kip en Hollandse roerbak groenten

Pitabroodjes met gegrilde Kip en Hollandse roerbak groenten

Pitabroodjes met gegrilde Kip en Hollandse roerbak groenten

Ingrediënten: 300 gram kipfilet, peper, zout, 1 teetje knoflook, Hollandse roerbakmix, balsamico azijn, pitabroodjes, tomaat,

Strooi wat zout en peper over 300 gram kipfilet (in reepjes gesneden). Gril in een warme grilpan de kipfiletreepjes goudbruin. Roerbak in een andere pan met wat olie 1 fijngehakt teentje knoflook met een zak Hollandse roerbakmix, en verwarm ook de pitabroodjes in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Als de groenten lekker geroerbakt is strooi je er wat zout en peper over en een beetje balsamico azijn, roer de gegrilde kipfilet reepjes erdoor. Snij de broodjes open en leg in elk broodje een schijfje tomaat. Doe daarna het kip-groentenmengsel in het broodje. Het is erg lekker met zoete chilisaus.

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top