Penne met Broccoli, Sperziebonen en Pesto-Mascarponesaus

Penne met Broccoli, Sperziebonen en Pesto-Mascarponesaus

Penne met Broccoli, Sperziebonen en Pesto-Mascarponesaus

Ingrediƫnten: 250 gram cherrytomaten, zout, peper, penne, 1 broccoli, 150 gram sperziebonen, 150 gram mascarone, 4 eetlepels pesto rosso, basilicum, geraspte kaas,

Halveer 250 gram cherrytomaatjes. Leg ze op een ingevette bakplaat en bestrooi ze met zout en peper. Zet ze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Kook dan ondertussen de penne gaar in kokend water met een beetje zout en in een andere pan de in broccoli (een stronk in roosjes) met 150 gram sperziebonen. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Maak van 250 gram mascarpone en 4 eetlepels pesto rosso en een beetje warm water een smeuiig sausje. Als alles klaar en gaar is kan het in een ingevette ovenschaal gedaan worden, hussel de pesto-mascarponesaus er goed door. Strooi er als laatste nog een beetje basilicum en geraspte kaas over het gerecht. Dit moet ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden.

0
(462 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top