Schinken Hack Rollchen met Zwitserse Rosti schotel en Salade

Schinken Hack Rollchen met Zwitserse Rosti schotel en Salade

Schinken Hack Rollchen met Zwitserse Rosti schotel en Salade

Ingrediënten: 300 gram gehakt, zout, peper, achterham, 1 zakje Maggi fix & frisch schninken hack rollchen, 125 ml slagroom, 75 ml water, geraspte kaas,

Meng 300 gram gehakt met wat peper en zout. Maak er 4 ballen van en doe om elke gehakt bal 2 plakjes achterham. Leg dit in een ingevette ovenschaal. Maak dan de saus van Maggi Fix & Frisch Schinken Hack Rollchen – dit is 125 ml slagroom en 75 ml water en dan moet de mix er doorheen geroerd worden. Dit giet je over de gehaktballen. Hierover nog wat geraspte kaas doen (het is lekkerder als je de kaas er pas halverwege de baktijd erover strooit!) Dit moet ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden (hete lucht) Het is lekker met Aviko Zwitserse Rösti schotel en de AH side salad naturel.

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top