Hartige Broccolitaart

Hartige Broccolitaart

Hartige Broccolitaart Hartige Broccolitaart
Ingrediënten: 1 broccoli, 3 eieren, 1 pakje Boursin roomkaas, 50 gram walnoten, 75 gram blokjes ham, hartige taartdeeg, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Snij 1 stronk broccoli in kleine roosjes, kook dit even in kokend water. Meng in een kom 3 eieren met een pakje Boursin. Doe dan ongeveer 50 gram walnoten (grof gehakt) en ongeveer 75 gram blokjes ham er door. Bekleed een lage ingevette taartvorm met hartige taart deeg (Koopmans). Doe hierin dan de broccoli, en giet daarna het ei-boursin mengsel erover. Strooi daarna wat geraspte kaas en wat gedroogde Italiaanse kruiden over de taart. Dit moet ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(216 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top