Pilav met Chorizo en Doperwten

Pilav met Chorizo en Doperwten

Pilav met Chorizo en Doperwten

Ingrediƫnten: rijst, bouillonblokje, 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram chorizo, laurierblaadje, 1 rode paprika, 2 bosuien, 150 gram doperwten,

Kook de rijst gaar in kokend water met een bouillonblokje. Bak in een beetje olie een gesnipperde ui met wat knoflook glazig. Doe dan de in plakjes gesneden chorizo erbij (250 gram) Leg er een laurierblaadje bij en laat het even rustig staan. Daarna kan er 1 fijngesneden rode paprika, 3 fijn gesneden bosuitjes en ongeveer 150 gram diepvries doperwten. Goed roerbakken. Als de doperwten gaar zijn kan de rijst er doorheen geroerd worden (haal dan wel het laurierblaadje eruit) Nog even lekker doorwarmen. Eet smakelijk!

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top