Zelfgemaakte Chocolademousse

Zelfgemaakte Chocolademousse

chocolademousse

Dit is het tweede recept wat ik uitprobeer om lekkere chocolademousse te krijgen.

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 6 eetlepels warm water, 100 gram poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, 125 ml slagroom, 2 eieren,

Smelt 200 gram pure chocolade au bain marie (dus in een kom boven een pan met kokend water) Doe er op het laatst 6 eetlepels warm water bij. Voeg 100 gram poedersuiker, een zakje vanillesuiker en 125 ml slagroom bij elkaar en klop de slagroom stijf. Klop 2 eiwitten in een andere schaal stijf. Roer de gesmolten chocolade door het slagroommengsel en spatel dan de eiwitten luchtig door het chocolade-slagroommengsel. Doe dit in mooie schaaltjes of glazen en zet het voor minstens 2 uur in de koelkast.

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top