Hongaarse Goulash Stoofpot

Hongaarse Goulash Stoofpot


IngrediĆ«nten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram runderlapjes, 2 rode paprika’s, 1 groene paprika, tijm 500 ml gezeefde tomaat, 200 ml bouillon, 250 gram sperziebonen, zilvervliest rijst,

Bak in een braadpan met wat Croma een gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, als het glazig is dan doe je er ongeveer 300 gram runderlapjes bij (in blokjes gesneden) Snij dan 2 rode paprika’s en 1 groene paprika in stukjes en doe deze er ook bij. Daarna wat tijm, 500 ml gezeefde tomaten en 200 ml bouillon (van 1 bouillonblokje) erbij. Even aan de kook laten komen, en dan voor zeker 2 uur op een laag vuurtje laten stoven. Doe als de 2 uur om zijn ongeveer 250 gram verse sperziebonen bij, dit moet ongeveer 45 minuten meestoven. Zet ondertussen de zilvervliestrijst op en maak het zoals je gewend bent (of volgens de verpakking) Eet smakelijk!

0
(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top