Bananentoffees

Bananentoffees


Ingrediënten: 6 vellen filodeeg, olie, honing, 3 bananen,

Ontdooi 6 vellen filodeeg. Leg 1 vel neer en bestrijk deze met olie, leg hier op nog een vel. Doe dit met de overige 4 ook. Je hebt nu 3 vellen deeg. Deze snijd je in 6 stukken. Bestrijk elk stukje met wat honing. Snij 3 bananen in 6 stukjes. Leg op elk stukje deeg een stukje banaan, en strooi er wat kaneel over. Rol het deeg om de banaan en maak er een soort tofee van. Leg dit op de bakplaat en bestrijk elke ‘toffee’ met wat olie. Dit moet ongeveer 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden.

0
(31 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Bananentoffees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top