Risotto met groenten

Risotto met groenten

risotto met groenten

Voor veel personen:

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 400 gram risottorijst, kippenbouillon, 1 courgette, 1 aubergine, 1 tomaat, 250 gram champignons, geraspte kaas, oregano, zout, peper,

Roerbak in wat olie een fijngesneden ui en knoflook tot het zacht is. Doe er 400 gram risotto rijst bij en ga er dan langzaam kippenbouillon toevoegen. (Je moet steeds blijven roeren, en pas als het opgenomen is er weer kippenbouillon bij doen ongeveer 1200 ml) Daarna kan je de dunne plakjes courgette, dunne plakjes aubergine, dunne plakjes tomaat en dunne plakjes champignons er doordoen. Blijven roeren. Als laatste doe je er geraspte kaas door, wat gedroogde oregano en zout en peper.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top