Chocoladepotjes

Chocoladepotjes

Chocoladepotjes

Ingrediënten: 300 ml koffieroom, 200 gram pure chocolade, 2 eieren, Amaretto, 20 gram boter,

Verwarm 300 ml koffieroom (of koffiemelk) tot het bijna kookt. Haal het dan van het vuur en laat het iets afkoelen (ongeveer 1 minuut) Daarna roer je er 200 gram pure chocolade door. Goed roeren tot het een egale massa wordt. Dan moeten er 2 eierdooiers door en een scheutje Amaretto. Daarna nog iets verder laten afkoelen en dan ongeveer 20 gram boter er door heen spatelen. Doe het daarna in kleine bakjes (of bv espressokopjes) Doe dit afgedekt met wat huishoudfolie voor zeker een half uur in de koelkast.

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 thoughts on “Chocoladepotjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top