Lasagne

Lasagne

lasagne

Ingrediƫnten: 250 gram gehakt, 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 ui, 1 rode ui, 2 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje gegrilde paprika, 2 blikken gepelde tomaat, basilicum, bieslook, oregano, geraspte kaas, lasagnebladen,

Bak 250 gram gehakt bruin in hete olie. Als het gehakt bruin is voeg je 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui en 2 stengels bleekselderij. Als de groenten zacht zijn voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 1 pot gegrilde paprika’s toe. Als de champignons zacht zijn voeg je 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng het geheel op smaak met basilicum, bieslook en oregano. Leg in een ingevette ovenschaal om en om een laagje van het gehakt-groentenmengsel en lasagnebladen. Als laatste eindigen met het gehakt-groentenmengsel. Strooi geraspte kaas over het geheel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top