Browniecake

Browniecake

Browniecake

Ingrediƫnten: 100 gram pure chocolade, 125 gram boter, 150 gram donkere basterd suiker, 2 eieren, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram walnoten,

Oven voorverwarmen op 180 graden. Breek 100 gram pure chocolade in kleine stukjes en laat het au bain marie smelten. Klop 125 gram zachte boter en 150 gram donkere basterdsuiker in een kom tot een romig geheel. Doe er 2 eieren bij, 8 gram vanillesuiker, de gesmolten chocolade, 100 gram zelfrijzend bakmeel en de 125 gram gehakte walnoten. Even goed kloppen tot alles goed vermengd is. Vet een cakeblik in en doe het chocolademengsel erin. Zet het cakeblik ongeveer 30 minuten in het midden van de oven. Laat de browniecake afkoelen in het cakeblik. Daarna kan je de browniecake in plakjes snijden. Smul ze!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top