Penne Peperonata

Penne Peperonata

Penne Peperonata

Ingrediƫnten: penne zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, peper, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, peterselie, 2 eetlepels balsamico azijn, 50 gram geraspte kaas, 2 eetlepels mascarpone,

Kook penne in kokend water met wat zout. Bak 1 rode en 1 gele paprika op smaak gebracht met zout en peper in een gesloten pan ongeveer 15 minuten op laag vuur. Voeg 2 gesnipperde rode uien toe en laat dit 20 minuten mee garen. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, peterselie naar smaak en 2 eetlepels balsamico azijn toe. Roer het geheel goed door elkaar. Voeg 50 gram geraspte kaas en 2 eetlepels mascarpone toe. Verwarm het geheel goed door. Schep als laatste de penne erdoor. Eet smakelijk!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top