Spinazie met Ricotta

Spinazie met Ricotta

Spinazie met Ricotta

Ingrediënten: lasagne bladen, 1 teentje knoflook, oregano, marjolein, nootmuskaat, 600 gram spinazie, 50 gram geraspte kaas, 500 ml gezeefde tomaat, basilicum, 1 teentje knoflook, ricotta, mozzarella,

Kook 6 lasagnebladen 1 voor 1 in kokend water. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met oregano, marjolein en nootmuskaat. Voeg beetje bij beetje 600 gram spinazie toe en laat dit slinken. Als de spinazie geslonken is voeg je 50 gram geraspte kaas toe. Schep de spinazie op de lasagne bladen en rol dit op. Schep in een ovenschaal 500 ml gezeefde tomaten met wat basilicum en 1 fijngehakt teentje knoflook. Leg hierin de spinazierolletjes. Strooi er als laatste vlokken ricotta, mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top