Jagertopf Hubertus

Jagertopf Hubertus

Jagertopf Hubertus

Ingrediƫnten: 2 hamlappen, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 150 ml water, 125 ml slagroom, zakje Maggi fix fur Jagertopf Hubertus,

Bak 2 in blokjes gesneden hamlappen met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de hamlapjes goudbruin zijn. Voeg 250 gram kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 150 ml water, 125 ml slagroom en het zakje Maggi Fix voor Jagertopf Hubertus. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan goed warm worden. Serveer met bijvoorbeeld Aviko gekruide aardapelschijfjes. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top