Macaroni Bolognese

Macaroni Bolognese

Macaroni Bolognese

Ingrediënten: macaroni, 10 plakjes bacon, rozemarijn 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 1 glas rode wijn, 1 blik gepelde tomaat, 1 blikje tomatenpuree, oregano, zout, peper, geraspte kaas, basilicum,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak 10 plakjes bacon met wat rozemarijn knapperig in olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin. Voeg een glas rode wijn toe en laat de wijn iets inkoken. Voeg een blik gepelde tomaten, een blikje tomatenpuree en naar smaak oregano toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Schep de macaroni het bord en schep de saus erover. Strooi er nog geraspte kaas en basilicum over. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top