Vegetarische Taco’s

Vegetarische Taco’s

vegetarische taco's

Ingrediënten: 1 ui, 1 paprika, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml gezeefde tomaat, rozijnen, gemengde kruiden, tacoschelpen, geraspte kaas,

Bak 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml gezeefde tomaten, een flinke hand rozijnen en gemengde kruiden toe. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzing op de verpaking. Vul vervolgens de taco’s met het groentenmengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas over en serveer. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top