Shoarma Pakketje

Shoarma Pakketje

Shoarma Pakketje

Ingrediënten: bladerdeeg, 350 gram shoarma, 1 teentje knoflook, 1 rode ui, 1 ui, 1 groene paprika, 200 gram doperwten, 1 ei,

Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Bak 350 gram shoarma. Giet het teveel aan vet af. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde rode ui, 1 gesnipperde ui, 1 groene paprika en 200 gram doperwten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Schep op elk vel bladerdeeg een schep shoarmagroenten. Vouw het bladerdeeg dicht als een pakketje. Bestrijk de pakketjes met een geklutst ei. Zet de shoarma pakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top