Broccoli Gehakt Gratin

Broccoli Gehakt Gratin

Broccoli Gehakt Gratin

Ingrediënten: 1 broccoli, 200 gram gehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, kerriepoeder, 200 ml gezeefde tomaat, aardappelschijfjes, geraspte kaas,

Snij de broccoli in roosjes en blancheer de broccoli roosjes in kokend water. Bak 200 gram gehakt tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en een naar eigen smaak kerriepoeder toe. Roerbak kort en voeg dan ongeveer 200 ml gezeefde tomaten toe. Giet de broccoli af en schep dit in een ingevette ovenschaal. Schep het gehakt-tomatenmengsel erbij en maak daarna een laagje aardappelschijfjes erover. Strooi als laatste geraspte kaas over het gerecht. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top